SOLHEIMSHYTTA - ET KVALITETSPRODUKT

Solheimshytta

Solheimshytta er ei meget solid kvalitetshytte i bindingsverk med selvbærende takstoler, som bygges i sin helhet på byggeplas (ikke elementhytte). Stue og overbygd veranda har robuste, bærende takåser. Den oppføres på helstøpt isolert plate på mark, med totalt 25 cm isolasjon i gulv. Isolasjon i yttervegger er 20 cm. Vi benytter inntrukket dampsperre i vegg for å hindre perforering ved montering av skjult el-anlegg. Isolasjon i tak er 25 cm. Vinduene er 2+1 lags energiglass. Se menyvalget til venstre for å kikke nærmere på hver enkelt hyttemodell, som forøvrig kan tilpasses dine ønsker.

Trykk her for leveransebeskrivelse.

Solheimshytta - nå også i Isolaft (R) -utførelse

Som forhandlere av Isolaft (R) kan vi også levere Solheimshytta i lafteutførelse, gjennom det revolusjonerende systemet Isolaft (R). Dette er det eneste laftesystemet på markedet med en isolert laftestokk, som også fjerner de tradisjonelle kjente svakhetene med konvensjonell laft, slik som krymp og setningsskader. Les mer her.

En av våre mange fornøyde kunder...

Hei Svein Ove. Nå er hytta ferdig. Vi overtar den den 24., og i god tid før planen. Helt topp. Jeg har vært oppe og sett på den, og jeg er meget godt fornøyd. Hytta er over all forventning og med flotte detaljer. Jeg vil samtidig berømme Solheim Hytter og Tomter med meget godt utført arbeid. Kjetil har hatt en meget god oppfølging, og har sendt flotte bilder underveis. Jeg er meget godt fornøyd med hans arbeid. Du vil ha en meget god ambassadør for Solheim Hytter og Tomter.
Arne Christian Thauland, 21.03.2010 (hytte levert på Furutangen)